Sony BRAVIA 3D TV

Sony BRAVIA 3D TVDe Sony BRAVIA 3D TV serie is een unieke lijn van design televisies. Vlak na Samsung kwamen de 3D TV’s van Sony op de markt. Het Japanse merk onderscheid zich door de vele extra’s die deze TV voor u heeft. We hebben hieronder een overzicht gemaakt van alle mooie specificaties die de BRAVIA voor ons te bieden heeft.

BRAVIA varieert van 37 tot en met 55 inch toestellen. Alle 3D TV’s in de serie zijn Full HD LED 3D. Sony garandeerd dat de specifieke LED-versterking zorgt voor ‘helderder beeld dan ooit tevoren. LED-versterking is een laag achter de LED achtergrond die er voor zorgt dat de kleuren nog helderder uit het beeld komen met een hoog contrast.


Voor een optimale 3D-ervaring

De Sony televisies staan al jaren bekend als voorlopers in de markt op het gebied van technologie. Deze serie 3D TV’s doen absoluut niet onder als we dit vergelijken met haar voorgangers. De ‘BE3 BRAVIA engine’ zorgt ervoor dat alle 3D-beelden in perfecte snelheid en kwaliteit aan uw bril worden getoond. De beeldkwaliteit blijft op deze manier zo optimaal mogelijk en zorgt in combinatie met de LED-versterking achter het beeldscherm tot een mooi contrast bij het bekijken van kleurrijke televisie. De ‘Live color’ technologie laat u daarnaast kleuren ervaren die niet van echt zijn te onderscheiden!

Comfortabel, ook bij langdurig kijken in 3D

Sony heeft een speciale bril ontwikkeld voor de BRAVIA serie. Volgens Sony is het belangrijkste onderdeel van het kijken in 3D, de bril zelf. Normale brillen kunnen snel gaan irriteren op de neus en naast je oren. Speciaal voor optimaal comfort tijdens het beleven van uw film heeft Sony een eigen revolutionaire 3D-bril ontwikkeld. Deze bril is geheel naar de vorm en grote van het gezicht aan te passen en sluit perfect de ogen af van het licht uit de omgeving. Met deze bril op kunt u uren lang naar een film kijken zonder dat dit gaat irriteren, aldus Sony.

Uw oude content in 3D bekijken?

Hier is Sony in een diep technologisch dal gesprongen om te kijken of en mogelijk was om uw oude 2D-content te kunnen bekijken en 3D. Geen probleem, aldus Sony. Met een speciale techniek is het mogelijk om 2D in 3D te kunnen bekijken als dit er niet voor is gemaakt! Al uw oude DVD’s, TV uitzendingen en foto’s kunt u dus gewoon van genieten op uw nieuwe Sony BRAVIA 3D TV.

Benieuwd hoe 2D-content er in 3D uit kan zien? Bekijk het nu met uw eigen ogen bij de dichtstbijzijnde Sony dealer.