Samsung 3D LED TV

Samsung is in mei 2010 de eerste aanbieder van 3D televisies in Nederland. De komst van de 3D TV in Nederland zorgde in 2010 voor een stroomversnelling in de televisiebranche. Na Samsung volgde al snel andere merken.

De 3D content op een 3D TV van Samsung is vooralsnog alleen te bekijken met een speciale 3D-bril. Als u zonder deze speciale 3D-bril naar een 3D weergave kijkt, krijgt u een dubbelzijdig beeld te zien. Het mooie aan de Samsung 3D TV is dat je zelf kan inschakelen of je 3D content wilt bekijken of dat je dit liever op de ouderwetse manier bekijkt. Via de speciale 3D knop is het dus ook mogelijk om 2D content in 3D weergave te bekijken.


Met de nieuwste generatie 3D LED TV’s van Samsung kunt u nog meer genieten van deze nieuwe vorm van entertainment. De Samsung 7000, 8000 en 9000 series hebben een ingebouwde 3D-processor en 3D-emitter om te kleuren en 3D beelden werkelijk tot leven te laten komen. In combinatie met een Samsung 3D-bril en Samsung 3D- Blu-ray speler kan uw films niet in mooier beeld te zien krijgen!

Op 9 mei 2011 heeft Samsung een nieuwe serie 3D TV’s gepresenteerd. Het gaat om de D9500-tv serie die een beeldschermgrootte van maar liefst 75 inch zal krijgen! Het is nog niet bekend wanneer deze televisie in Nederland verkocht zal worden.

Samsung 3D TV aanbieding?

Regelmatig komt het voor dat er bij Plasma-discounter.nl showmodellen uit de verkoop worden gehaald om plaats te maken voor de nieuwe collectie. Deze showmodellen worden daarna verkocht met kortingen tot 60%! Kijk direct of uw televisie hier tussen staat!

Ondek de nieuwe Samsung 3D LED TV

Samsung heeft de primeur in Nederland op het gebied van 3D TV. Hiernaast is de trailer te zien van de 3D LED-TV serie 8000. Vanaf mei 2010 is de Samsung 3D TV de eerste 3D TV op de Nederlandse markt.

Met een spectaculaire marketing campagne moet het consumenten overtuigen dat 3D TV echt een toevoeging is op de bestaande beeldbuis. Wie het nooit geprobeerd heeft zal zich afvragen wat de toevoegen zal zijn van een 3D TV

Probeer het met uw eigen ogen!