Panasonic VIERA® Full HD 3D TV serie

De Panasonic VIERA® is een serie van hoogwaardige 3D TV’s die absoluut niet onder doet ten opzichte van Samsung of Sony. Vaak word er bij aankoop van een televisie gekeken naar het merk en daarna pas naar de specificaties, maar wij adviseren om bij Panasonic te kijken naar de vele mogelijkheden die deze televisie u kan bieden. Het Japanse bedrijf heeft een serie goed doordachte televisies op de markt gebracht dat de beste kijkervaring bied voor haar gebruikers. De Panasonic TX-P65VT20E heeft een beeldscherm van maar liefst 65 inch.

Deze VIERA® serie is uniek in zijn soort en heeft voor alle 3D TV’s het kenmerk dat ze full HD zijn. Alle 3D beelden komen vanuit een High-definition beeldscherm met een resolutie van 1920×1080 lijnen. Verder zijn deze televisies voorzien van 600 Hz Intelligent Frame Creation Pro Subfield Drive technologie. Hierdoor is de kleurweergave zo realistisch dat u uw ogen niet kunt geloven! Verder is door de 600 Hz technologie de response tijd tussen het wisselen van beelden tot een minimum beperkt.


Bij aankoop van een van de Panasonic VIERA® modellen krijgt u twee comfortabele 3D brillen om de 3D weergave mogelijk te maken. Uniek aan deze serie brillen is dat ze aan elk oog verschillende 3D beelden doorgeven. Hiervoor word de beleving nog optimaler en zorgt voor de best mogelijke 3D kijkervaring ooit.

Bij de EISA Awards heeft Panasonic 4 awards mogen meenemen voor de VIERA® 3D TV serie. De jury prijst deze serie door zijn uiterst natuurlijke kleuren en een weergave van zwart die écht zwart is. Hierdoor kunt u zelfs het allerkleinste detail op uw beeldscherm alsnog onderscheiden. Een echte bioscoop achtige 3D-ervaring die uw woonkamer in een keer omtovert tot een huisbioscoop. In combinatie met een Panasonic Blu-ray speler en een 3D-film toont deze televisie het beeld dat de regisseur bij opname zelf heeft gezien! De televisie heeft een erg laag stroom verbruik dat nog niet eerder door een Plasma televisie is geëvenaard.

Een Panasonic VIERA® televisie kopen?

Geen probleem, u bent bij ons aan het juiste adres. Klik hier voor de meest actuele Panasonic 3D TV aanbiedingen van. Liever een ander merk? Dan kan natuurlijk ook. Hieronder vind u een overzicht van alle merken 3D TV’s.

De nieuwe Panasonic VIERA® Full HD 3D TV serie

Met de komst van de Panasonic VIERA® Full HD NeoPlasma 3D TV serie, laat Panasonic een compleet andere kant zien van de 3D ervaring die u op uw televisie kunt beleven. De TX-P65VT20E en de Panasonic TX-P50VT20E behoren tot de grootste 3D TV’s op de markt en het 65 inch scherm van de Panasonic TX-P65VT20E heeft maar liefst een kijk oppervlak van 165 centimeter! Dit is de ideale manier om optimaal te kunnen genieten van uw favorite films en sportwedstrijden.